reneessance
Ik ben Renée Oprel en eigenaar van reneessance. reneessance faciliteert mensen en organisaties in hun ontwikkeling en het succesvol behalen van hun doelstellingen. reneessance doet dit door de inzet van:

reneessance staat voor klantgerichtheid, scherpe analyses, een deskundige en daadkrachtige aanpak, een gedegen advies, relativerende humor, interesse en nieuwsgierigheid, gelijkwaardigheid en integriteit. Zoek je voor een kwestie op één van bovenstaande gebieden een deskundige coach of adviseur? Maak dan een afspraak! Mail of bel op 06-25212955.

Renée Oprel

Ik ben HR development adviseur, geregistreerd coach en Rotterdamse in hart en nieren. Ik ben afgestudeerd in Nederlands Recht en Personeel & Arbeid. Ik heb reneessance opgericht om mensen en organisaties die tijdelijk, op welke manier dan ook, zijn vastgelopen, weer verder op weg te helpen. reneessance doet dit via het beschikbaar stellen van kennis, kunde, vaardigheden, netwerken en jarenlange ervaring binnen zowel het bedrijfsleven, als de overheid. Het bestaansrecht van reneessance ligt simpelweg in de gedachte, dat ik geloof dat mensen en organisaties de samenleving positief kunnen laten groeien, als iedereen zijn of haar kennis en talenten inzet met en voor elkaar. Met reneessance lever ik daar op mijn manier mijn bijdrage aan.

In reneessance werk ik samen met kwalitatief goede partners, die de waarden van reneessance aanhangen. Zo kan reneessance altijd continuïteit en maatwerk leveren voor opdrachten van haar klanten.

Wil je meer over mij weten? Ik ben met reneessance actief op social media, de buttons daarvoor vind je rechtsboven op deze pagina. Via mijn linked-in profiel vind je meer informatie over mijn zakelijke achtergrond. Op het youtube-kanaal van reneessance vind je fragmenten die triggeren en inspireren en aan het gedachtegoed van reneessance ten grondslag liggen. 

Ben je geïnteresseerd om een afspraak te maken over de diensten van reneessance? Mail of bel op 06-25212955.
 

social media

Volg reneessance op social media en connect voor meer inspiratie en tips. Reageer op berichten en share!