hr solutions

Een goed HR-beleid is de essentiële basis om organisatiedoelstellingen te bereiken!

U bent eigenaar van een bedrijf en u heeft een missie. U wilt bijvoorbeeld groei, een gezond werkklimaat of een beter bedrijfsimago realiseren. Voor het slagen van deze missie is een aantal factoren van belang, waarvan gemotiveerd en betrokken personeel de belangrijkste is. Goed personeel maakt of breekt je bedrijf. En voor goed personeel heeft u een goed Human Resources Management-beleid (HRM-beleid) nodig.

Goed HRM-beleid is afgestemd op uw organisatiedoelstellingen. Het ondersteunt uw managers in hun dagelijkse werkzaamheden en motiveert uw medewerkers. Daarnaast zorgt het ervoor dat door inzet van de juiste Human Resources-instrumenten de juiste persoon op de juiste plek zit met de juiste vaardigheden en de juiste instelling. Belangrijk is om hierbij steeds de laatste maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten te houden en toe te passen.

reneessance kijkt met kennis, kunde en een frisse, kritische en nuchtere blik met u en uw HRM-afdeling mee naar de aansluiting van uw HRM-beleid op uw organisatiedoelstellingen. Tevens wordt gekeken naar het effect van uw huidige HR-instrumenten op de betrokkenheid van uw personeel. Waar nodig verbetert reneessance samen met u uw HRM-beleid, zodat uw uiteindelijke missie slaagt! 
reneessance werkt hierbij samen met kwalitatief goede partners, die de waarden van reneessance aanhangen. Zo kan reneessance altijd continuiteit en maatwerk leveren voor opdrachten van haar klanten.

Bent u nieuwsgierig hoe het met uw HRM-beleid gesteld is? Mail of bel 06-25212955.
Wilt u meer weten over (de diensten van) reneessance? Klik dan op de homepagina van reneessance.

social media

Volg reneessance op social media en connect voor meer inspiratie en tips. Reageer op berichten en share!