Kridatie Challenge: Organisaties en Talenten ontmoeten elkaar

03 september 2014

  • Ben jij een HBO of WO-afgestudeerde en starter op de arbeidsmarkt  OF
  • Werk jij bij een organisatie die voor een kort project op zoek is naar de nieuwste kennis en een frisse blik op bestaande problemen?

Lees dan meer over Kridatie Challenge! Want Kridatie Challenge verbindt organisaties met net afgestudeerde, talentvolle HBO'ers of WO'ers voor korte projecten.

Zowel voor organisaties als net afgestudeerden zijn het momenteel roerige tijden. Voor organisaties geldt dat hun wereld constant in verandering is waardoor kennis snel veroudert en het daarom steeds een opgave is om bij te blijven. Net-afgestudeerden, ook wel Young Professionals, hebben deze nieuwste kennis in huis, maar voor hen geldt dat de arbeidsmarkt op dit moment zo op slot zit, dat het moeilijk is om aan een baan te komen die recht doet aan hun afgeronde studie.

Kridatie Challenge biedt organisaties de mogelijkheid om voor korte kennisprojecten samen te werken met een multidisciplinair team van Young Professionals dat out of the box kan denken. Zo beschikt een organisatie steeds de nieuwste kennis.
De Young Professionals uit de teams van Kridatie Challenge investeren in zichzelf en worden voorafgaand aan en tijdens het project bij de organisatie goed begeleid vanuit Kridatie Challenge middels training en coaching. Tijdens het project kunnen zij hun kennis toepassen in de praktijk en vaardigheden en werkervaring op doen, waardoor zij hun kansen op een succesvolle carrière vergroten. Kortom een win-win situatie voor beide partijen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Kridatie Challenge? Lees dan meer in de folder of kijk op www.kridatiechallenge.nl.

 

social media

Volg reneessance op social media en connect voor meer inspiratie en tips. Reageer op berichten en share!