studiekeuzecoaching

  • Zit je op VMBO, HAVO of VWO? Of op het MBO? En moet je binnenkort je vervolgstudie kiezen?
  • Of zit je in het 1e jaar van HBO of Universiteit? En past deze studie eigenlijk niet zo goed bij je?
  • Of heb je een tussenjaar en moet je nu toch echt wel een vervolgstudie gaan kiezen?
  • Maar heb je nog geen flauw welke (vervolg)studie bij je interesses en wensen past?

Laat reneessance je dan helpen met een studiekeuzecoachingstraject!

Veel jongeren vinden het moeilijk om een vervolgstudie te kiezen. Je kunt uit zoveel dingen kiezen, maar wat past nou echt bij jouw interesses? Met welke studie heb je nu de meeste kans op een baan in een wereld die steeds zo snel verandert? En moet je nu kiezen voor iets waar je heel goed in bent of heel leuk vindt, of moet je voor baanzekerheid gaan? Lastige vragen om je mee bezig te houden. En met de regels van de studiefinanciering die steeds strenger worden, kun je ook niet meer oneindig van studie switchen als deze je toch niet bevalt.

Maar hoe vind je dan iets wat je EN leuk vindt EN bij je past EN waar ook nog werk in is?
In een studiekeuzecoachingstraject kijk je in 1 of meerdere gesprekken van steeds 1 uur samen met ervaren studiekeuzecoach Renée Oprel naar wat je leuk vindt om te doen. Maar ook naar wat je talenten en  toekomstdromen zijn. Bij wat voor soort studie en/of bedrijf jij je het beste thuis voelt. En hoe groot de kans op werk is in de studies die jou leuk lijken. reneessance beschikt over een groot netwerk, dus als jij wel eens een dag mee zou willen lopen met iemand die een beroep uitoefent dat jou leuk lijkt, dan regelen we dat, zodat jij een goede keuze kunt maken!

Je praat, maar doet ook testen en spellen. Of we gaan er eens op uit. reneessance beschikt over schema's van de open dagen van alle opleidingen in Nederland en kan je een tijdelijk account geven voor de online studiekeuzegids, waarmee je kunt bepalen wat de kwaliteit van de school en de studie van jouw keuze is. Op deze manier kunnenwe kijken welke opleiding het beste bij jou past. En dat gieten we in een advies, zodat je dat weer thuis of op school kunt bespreken. Ook helpt reneessance je met het maken van je cv en motivatiebrief, als dat een vereiste van een vervolgopleiding is. Daarnaast is reneessance gecertificeerd in HBDI junior. Hiermee kom je meer te weten over hoe je het liefste leert en welke activiteiten echt bij jou passen. Altijd handige informatie voor als je een vervolgopleiding moet kiezen.

Wil je weten of een studiekeuzecoachingstraject iets voor jou is?
mail dan met Renée Oprel of bel/app op 06-25212955.
Kijk hier voor de tarieven. Download ook de folder!
Wil je meer weten over Renée Oprel? Klik dan op de homepagina of op de social media buttons bovenaan deze pagina.
_____________________________________________________________________________________________

reneessance werkt samen Kridatie Challenge

Ben jij al HBO- of WO afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt, maar vind je geen baan? Dan is Kridatie Challenge wellicht iets voor jou, klik hier voor meer informatie.

 

social media

Volg reneessance op social media en connect voor meer inspiratie en tips. Reageer op berichten en share!